Support

Nogle gange kan det være en fordel, at vi kobler op til din computer, for at vi kan hjælpe dig. Det kan lade sig gøre, ved at bruge et lille stykke software til dette formål.

Vi får stadig kun adgang, ved at du oplyser en kode til os, efter softwaren er startet op på din pc, så vi har altså ikke automatisk adgang fremadrettet, ligesom andre heller ikke kan få adgang.

Alt efter som du bruger Pc eller Mac, skal du klikke på det rette link herunder:

Support til Pc
Support til Mac

Alt efter hvordan din computer/browser er sat op, vil installationen enten starte med det samme, eller der vil blive hentet en fil til din computer. Hvis det sidste er tilfældet, skal du finde denne fil i, hvilket på en Pc typisk gøres ved at holde [Ctrl] tasten nede, og trykke på [J].

Åbn filen derfra, og følg vejledningen. Du vil typisk skulle svare "ja" en enkelt gang, til at programmet må foretage ændringer på din computer, og derefter ser du en boks, hvor der står et 9-cifret nummer, du skal oplyse til os.

OBS: Du kan kun få support efter forudgående aftale, så kontakt os for dette. Vi får ikke automatisk besked, når du åbner support-programmet her fra hjemmesiden.

Se vores film

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læs mere om...


Ellers ring, skriv eller kig forbi til en snak om din forretning.

¨