"Life2Save er et førstehjælpsfirma der bl.a. beskæftiger sig med at holde kurser indenfor førstehjælpsområdet. Vi har i gennem længere tid ledt efter, og afprøvet, flere forskellige systemer til at holde styr på vores aktiviteter og kursister. Dog uden at finde "lige det vi ledte efter". Heldigvis kom vi i kontakt med IT udviklingsfirmaet eMino i Århus.
Efter et par møder hvor vi beskrev hvad det var vi ledte efter, gik eMino i gang. Vi er meget imponerede over hvor hurtigt og præcist han fangede netop det vi søgte og har brug for.
eMino sagde ikke bare ja og lavede det vi sagde, men kom med sparring, forslag og åbnede vores øjne for muligheder og løsninger vi slet ikke have tænk over.
Siden er systemet blevet finpudset. Og efter at have talt med vores samarbejdspartnere og kunder er deres ønsker og behov kommet med.
En proces hen mod det færdige produkt hvor vi kun har mødt stor imødekommenhed, og en utrolig evne til at forså hvad vi gerne ville, for så at finde løsningen til at få det til at fungere.
Vi har nu et unikt værktøj for administration, instruktører, kursister og kunder. Vores kunder får adgang til nem online kursustilmelding, overblik over kurser og kursister, mails med kalenderfiler til deltagerne og elektroniske beviser.
Kort sagt: der spares rigtig meget tid på den dyre administration, og på bøvl!
Vores instruktører har alle de oplysninger de skal bruge online.
Og vi har det store overblik. Sender beviser og meget mere hurtigt og nemt!
Vi har nu i 4 måneder med stor succes og glæde brugt Life2Save kursusstyresystem. Og på de tilbagemeldinger vi får kan vi høre vi ikke er ene om at syntes det fungerer perfekt.
Vores bedste anbefalinger til eMino.

Thomas Philipsen, Life2Save
"

Se vores film

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læs mere om...


Ellers ring, skriv eller kig forbi til en snak om din forretning.

¨