Referencer

Hvad har vi lavet og hvad siger kunderne?

Eksempler

Nogle af de hjemmesider vi have lavet teknikken til, er f.eks. disse.

www.danskeudlejere.dk
www.leje-portalen.dk

Vi har ikke lavet grafikken til dem, men implementeret designs, leveret af forskellige grafikere/reklamebureauer og sørget for, at alt fungerer som det skal.

Vi har leveret specialtilpasset software til bl.a. følgende kunder...

Århus Kommune, Skive Kommune, Halsnæs Kommune, Herning Kommune, Hjørring Kommune, Viborg Kommune, Ringsted Kommune, Frederikshavn Kommune, Guldborgsund Kommune, Fredericia Kommune, Lolland Kommune, KiMs, Linus Børnefoto, Brøgger Erhvervspsykologer, Life2Save, Dansk Digital Lab, PhotoCare

Og så har vi lavet et utal af større eller mindre tilpasninger, tilføjelser, integrationer og meget andet, til en lang række kunder.

Aarhus Kommune

Aarhus kommune

TempNet effektiviserer håndteringen af vikarer i Aarhus kommune, som nu har en digital platform, hvor vikarer selv vælger arbejdsdage og ledelsen har det fulde overblik.

KiMs

KiMs

Vores SalgsCockpit styrker KiMs salgskonsulenter, der nu har et samlet og brugervenligt overblik over alle salgstal og datadrevne best practice cases for, hvilke produktplaceringer i butikkerne fører til øget salg.

Dansk Digital Lab

Dansk Digital Lab

eMino har igennem flere år leveret løsninger til os, de har bl.a. udviklet nogle større systemer, med meget komplekse funktionaliteter.

Life2Save

Life2Save

Vi har nu et unikt værktøj for administration, instruktører, kursister og kunder. Kort sagt: der spares rigtig meget tid på den dyre administration, og på bøvl!

Linus Børnefoto & Vestegnens Skolefoto

Linus Børnefoto & Vestegnens Skolefoto

Vi er enormt tilfredse med samarbejdet med eMino. Der har været en del uforudsete udfordringer, men eMino har været rigtig hurtig til at rette dem.

B-logic

B-logic

"Jeg ved, at jeg altid kan regne med eMino, når mine kunder efterspørger hjemmesider, der ikke lige passer ind i 
standardskabeloner.

Se vores film

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læs mere om...


Ellers ring, skriv eller kig forbi til en snak om din forretning.

¨