”Salgscockpit” – præsentationssystem til KiMs

18.12 2012

eMino har som teknisk underleverandør til Waveland Multimedia været med til at lave et præsentationssystem til KiMs.

Waveland Multimedia er en grafisk virksomhed, der fik til opgave at lave et bedre værktøj til de ca. 70 sælgere hos KiMs, der kører rundt i landet, og servicerer alt fra små kiosker til store supermarkeder. Sælgerne har brug for et værktøj, der kan vedligeholdes centralt med priser, kampagner, nyheder, osv., men køre offline i butikkerne. Det er vigtigt, at systemet er nemt at bruge og indbydende at se på, så de ansvarlige i butikkerne får en god oplevelse af den tid, de bruger med sælgeren.

Waveland kom frem til produktet ”salgscockpit”, og fik lavet den grafiske linje, som også inkluderer en meget intuitiv præsentation af en typisk butik, og de steder, man kan placere produkterne fra KiMs.

Vi har stået for den tekniske del, så ”motoren” bag det hele fungerer optimalt. KiMs kan køre med flere versioner af præsentationen, så de kan arbejde med en ny kampagne og lign., før den bliver frigivet til sælgerne. Opdatering sker automatisk, når sælgerne er online og logger ind, og derved har de altid den nyeste information med ud.

Systemet er blevet godt modtaget af dem der arbejder med indholdet, såvel som sælgerne, og det er i dag et centralt værktøj for sælgerne.

Se vores film

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læs mere om...


Ellers ring, skriv eller kig forbi til en snak om din forretning.

¨