Er din hjemmeside mobilvenlig?

11.03 2015

Det har længe været muligt, at optimere hjemmesider til mobiltelefoner og tablets, så den fremstår godt, uanset om brugeren ser den på en pc/mac eller en mobil enhed. På fagsprog hedder det "responsive design".

Det er vigtigt i forhold til den oplevelse, man får når man besøger hjemmesiden, og fra og med den 21. april i år, bliver det også vigtigt i forhold til at blive fundet på Google.

Google vil nemlig begynde at tage højde for dette, når de viser søgeresultaterne. Hvis du f.eks. søger via en mobiltelefon, vil de sider der understøtter en mobilvenlig visning, blive rangere højere, end dem der ikke gør. Så hvis din hjemmeside ikke allerede er mobilvenlig, er det altså på tide at gøre noget ved det.

Det første du bør gøre, er at checke om den er mobilvenlig eller ej. Det er muligt du selv mener den er, men hvad siger Google? Heldigvis har Google gjort det muligt for dig, at checke det selv. Det kan du gøre via denne side: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Hvis Google siger at alt er ok, så behøver du ikke gøre mere. I modsat fald er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om mulighederne for at optimere din side.

Se vores film

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læs mere om...


Ellers ring, skriv eller kig forbi til en snak om din forretning.

¨